GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Adnan Menderes Ortaokulu

eTwinning FARK YARAT / MAKE A DIFFERENCE Projesi

Okulumuzda eğitim gören kaynaştırma ve özel öğrencilerimiz bulunmaktadır, çevremizdeki engelli bireyler konusunda öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak, engelli bireyler konusunda onların sorunları konusuna çözüm bulabilmek için eğitim materyalleri ve etkinlikler oluşturmak amacıyla 09.10.2019 tarihinde Türkiye, Büyük Britanya, Bulgaristan, Portekiz, Romanya, İtalya'dan toplam 27 ortakla çalıştığımız projedir. Projemizde okulumuzdan Fatma BİLGEN YILDIRIM ve Gülcihan Sinem ÖZTÜRK öğretmenlerimiz öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yürütmüşlerdir. Proje dili Türkçe ve İngilizce'dir.

Proje sürecinde veli izin belgeleri ile projeye dahil edilen öğrencilerimiz eTwinning faaliyetleri hakkında bilgilendirilmiş, kendilerini, okulumuzu ve şehrimizi tanıtmış, çeşitli oyun, materyal ve etkinlikler tasarlamışlardır. Çeşitli web araçları kullanarak iş birlikçi ve ortak ürünlere katkı sağlamışlardır. Bu proje kapsamında Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlilerince okulumuzda SİBER GÜVENLİK konulu bir seminer düzenlenmiştir.

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 14:02 - Görüntülenme: 312